Op werkdagen geopend van 07.45 -17.15 uur.

Op vrijdag geopend van 07.45 - 17.00 uur.

Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

VoertuigdiagnoseDieselcenter Noord beschikt over hypermoderne diagnoseapparatuur van de merken: Bosch, Delphi en Nippodenso en Continental.

Onze vakmensen stellen snel en efficiƫnt een diagnose aan benzine- en dieselvoertuigen


De steeds strenger wordende milieueisen stellen hoge eisen aan dit systeem, omdat een defect in een motormanagementsysteem er voor zorgt dat de schadelijke uitlaatgassen van de motor toenemen. Wij voorzien onze klanten van deskundige informatie voor het verhelpen van fouten in het motormanagementsysteem.


Eveneens wordt het roetfiltersysteem gecontroleerd op juiste werking en geven wij een juiste volledige reininging van uw roetfiltersysteem door: wegen, tegendrukmeting, open slijpen, 2-way controled blasting, ovenbehandeling, dichtlassen en certificeren. 


Iedere motor produceert sludge waardoor vervuiling in de motor optreedt. Dieselcenter Noord beschikt over apparatuur om de sludge uit de motor te verwijderen. Volg de link voor onze nieuwsbrief Oktober 2014 met meer informatie.

http://www.dieselcenternoord.nl/nieuws/index.php?i...

social


Dieselcenter Noord is in Noord Nederland  de specialist voor brandstofinspuiting van diesel en benzinemotoren.

Dieselcenter Noord is specialist in stellen van diagnose en reparatie aan zowel benzine als dieselvoertuigen van alle voorkomende merken en typen.

Dieselcenter Noord heeft de beschikking over een vermogensbank tot 500 kW wielvermogen (750 PK!)


Copyright © DCN
Disclaimer | Voorwaarden: Zakelijk | Particulier | KvK 01133308 | BTW NL8195.75.555.B01 | Webdesign: roberto-art.com